Сучасні порційні тістомісильні машини для інтенсифікації замішування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонована конструкція нової тістомісильної машини періодичної дії, яка не має розповсюджених недоліків і відповідає технічним вимогам сучасного виробництва, які обумовлені досить складною моделлю процесу замішування. A design of a new of periodic action kneading machine, which has no common deficiencies and meets the technical requirements of modern production, which caused quite a sophisticated model of the process of mixing.

Опис

Ключові слова

замішування, тістомісильна машина, конструкція, mixing, dough mixing machine, design, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Доломакін, Ю. Ю. Сучасні порційні тістомісильні машини для інтенсифікації замішування / Ю. Ю. Доломакін, І. Я. Стадник, О. Т. Лісовенко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : тези 69-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 22-24 квітня 2003 р. – К.: НУХТ, 2003. – Ч. ІІ. – С. 53.