DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14648

Название: Determination of carbohydrate composition of aromatic raw materials
Другие названия: Визначення вуглеводного складу пряно-ароматичної сировини
Авторы: Yushchenko (Gonchar), Natalia
Kuzmyk, Ulyana
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Ключевые слова: пряно-ароматична сировина
пряно-ароматическое сырье
aromatic raw materials
вуглеводний склад
углеводный состав
carbohydrate composition
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Yushchenko (Gonchar), N. Determination of carbohydrate composition of aromatic raw material / N. Yushchenko (Gonchar), U. Kuzmyk // Другий Північно- та Східно-Європейський Конгрес з Харчової Науки NEEFood, 27 – 29 травня 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – C. 233.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вуглеводний склад запропонованих прянощів. Отримані результати можуть бути використані для створення композицій прянощів та розроблення технології продуктів з їх використанням. Исследовано углеводный состав предложенных пряностей. Полученные результаты могут быть использованы для создания композиций пряностей и в разработке технологии продуктов с их использованием. Investigated the carbohydrate composition of the proposed spices. The results can be used to create compositions of spices and development of technology products with their use.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14648
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Kongres.pdf177,99 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback