Determination of carbohydrate composition of aromatic raw materials
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Investigated the carbohydrate composition of the proposed spices. The results can be used to create compositions of spices and development of technology products with their use.
Опис
Ключові слова
пряно-ароматична сировина, пряно-ароматическое сырье, aromatic raw materials, вуглеводний склад, углеводный состав, carbohydrate composition, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Yushchenko (Gonchar), N. Determination of carbohydrate composition of aromatic raw material / N. Yushchenko (Gonchar), U. Kuzmyk // Другий Північно- та Східно-Європейський Конгрес з Харчової Науки NEEFood, 27 – 29 травня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – C. 233.