DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14654

Название: Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги
Другие названия: The use of whey protein in technologies such as candy mass of soft nougat
Авторы: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Білик, Аліна
Онофрійчук, Тетяна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Kalinovska, Tatyana
Bilyk, Alina
Onofriychuk, Tatiana
Kyianytsia, Svetlana
Ключевые слова: сухий яєчний білок
протеїн сироватки
піноутворювач
нуга
цукеркові маси
сухой яичный белок
протеин сыворотки
пенообразователь
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
конфетные массы
dried egg white
whey protein
foaming agent
nougat
candy mass
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги / Т. Каліновська, А. Білик, Т. Онофрійчук, С. Кияниця // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 10 — 11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ. - 2014. - Ч. 1. - С. 217—218.
Краткий осмотр (реферат): Нуга — кондитерський виріб, який відноситься до східних солодощів. Застосування білків сироватки в технологіях збивних цукеркових мас дозволить збагатити збивні кондитерські вироби та створити вироби з новою агрегатною білковою структурою. Нуга — кондитерское изделие, которое относится к восточным сладостям. Применение белков сыворотки в технологиях сбивных конфетных масс позволит обогатить сбивные кондитерские изделия и создать изделия с новой агрегатной белковой структурой. Nougat — confection that refers to Eastern sweets. The application of whey protein in technology allow mass churned candy confections churned enrich and create products with new aggregate protein structures.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14654
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
MKksgvbsvtcmtmn.pdf1,2 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback