Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Нуга — кондитерський виріб, який відноситься до східних солодощів. Застосування білків сироватки в технологіях збивних цукеркових мас дозволить збагатити збивні кондитерські вироби та створити вироби з новою агрегатною білковою структурою.
Nougat — confection that refers to Eastern sweets. The application of whey protein in technology allow mass churned candy confections churned enrich and create products with new aggregate protein structures.
Опис
Ключові слова
сухий яєчний білок, протеїн сироватки, піноутворювач, нуга, цукеркові маси, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, dried egg white, whey protein, foaming agent, nougat, candy mass
Бібліографічний опис
Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги / Т. Каліновська, А. Білик, Т. Онофрійчук, С. Кияниця // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 10 — 11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ. - 2014. - Ч. 1. - С. 217—218.