Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.

Опис

Ключові слова

шоколадний фондан, шоколадный фондан, chocolate fondan, гречане борошно, гречневая мука, buckwheat flour, ресторанне господарство, ресторанное хозяйство, restaurant business, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 105108, МПК A21D 13/08 (2006.01) Шоколадний фондан / Доценко В. Ф., Гавриш А. В., Кулікова Х. В. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № a 201301763 ; заяв. 13.02.2013 ; опубл. 10.10.2013; Бюл. № 7 2013 р.

Зібрання