Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.
Опис
Ключові слова
шоколадний фондан, шоколадный фондан, chocolate fondan, гречане борошно, гречневая мука, buckwheat flour, ресторанне господарство, ресторанное хозяйство, restaurant business, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 105108, МПК A21D 13/08 (2006.01) Шоколадний фондан / Доценко В. Ф., Гавриш А. В., Кулікова Х. В. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № a 201301763 ; заяв. 13.02.2013 ; опубл. 10.10.2013; Бюл. № 7 2013 р.