Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/148
Title: Визначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої
Authors: Житнецький, Ігор Володимирович
Яровий, Володимир Леонідович
Таран, Віталій Михайлович
Keywords: мікрофільтрація
проникність
селективність
концентрування
динамічна мембрана
microfiltration
permeability
selectivity
selectivity
dynamic membrane
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2005
Citation: Житнецький, І. В. Визначення проникності та селективності мембран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої / І. В. Житнецький, В. Л. Яровий, В. М. Таран // Харчова промисловість. - 2005. - Вип. 4. - С. 176-177.
Abstract: Наведено результати досліджень процесу мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевоїу воді. Визначено основні характеристики проникність і селективність) мікрофільтраційних мембран і залежність цифхарактеристик від часу при концентруванні розчину ефірної олії м 'яти перцевоїу воді.
The results of the research process microfiltration solution efirnoyi'oliyim'yaty pertsevoyiu water. The main characteristics! permeability and selectivity) microfiltrative tsyfharakterystyk membranes and the dependence on time at a solution concentration of essential oil m 'five pertsevoyiu water.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/148
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf224.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.