Визначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень процесу мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевоїу воді. Визначено основні характеристики проникність і селективність) мікрофільтраційних мембран і залежність цифхарактеристик від часу при концентруванні розчину ефірної олії м 'яти перцевоїу воді.
The results of the research process microfiltration solution efirnoyi'oliyim'yaty pertsevoyiu water. The main characteristics! permeability and selectivity) microfiltrative tsyfharakterystyk membranes and the dependence on time at a solution concentration of essential oil m 'five pertsevoyiu water.

Опис

Ключові слова

мікрофільтрація, проникність, селективність, концентрування, динамічна мембрана, microfiltration, permeability, selectivity, selectivity, dynamic membrane, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Житнецький, І. В. Визначення проникності та селективності мембран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої / І. В. Житнецький, В. Л. Яровий, В. М. Таран // Харчова промисловість. - 2005. - Вип. 4. - С. 176-177.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced