Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14811
Title: Використання розторопші плямистої для створення напівфабрикатів фаршированих з м’яса птиці
Authors: Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Пархоменко, Олена Олегівна
Keywords: шрот
олія
напівфабрикати
розторопша плямиста
meal
oil
convenience foods
sílybum mariаnum
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Крижова, Ю. П. Використання розторопші плямистої для створення напівфабрикатів фаршированих з м’яса птиці / О. О. Пархоменко, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю), 22-23 травня 2014 р. – Львів: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - С. 4-7.
Abstract: Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. В розроблених окостах досліджувались органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники, а також вміст макро- та мікроелементів стандартними методами. Improving the technology of chicken convenience foods by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting, which will provide food health-care setting. In developed hams studied organoleptic, physico-chemical, functional and technological characteristics and content of macro-and micronutrients standard methods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14811
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf346.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.