Використання розторопші плямистої для створення напівфабрикатів фаршированих з м’яса птиці
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено рецептури окостів фаршированих, збагачених вітамінами, макро- та мікроелементами за рахунок використання відвару, шроту та олії розторопші, а також капусти броколі, кедрових горіхів, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. В розроблених окостах досліджувались органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники, а також вміст макро- та мікроелементів стандартними методами.
Improving the technology of chicken convenience foods by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting, which will provide food health-care setting. In developed hams studied organoleptic, physico-chemical, functional and technological characteristics and content of macro-and micronutrients standard methods.
Опис
Ключові слова
шрот, олія, напівфабрикати, розторопша плямиста, meal, oil, convenience foods, sílybum mariаnum, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Крижова, Ю. П. Використання розторопші плямистої для створення напівфабрикатів фаршированих з м’яса птиці / О. О. Пархоменко, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю), 22-23 травня 2014 р. – Львів: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - С. 4-7.