Удосконалення технології фаршированих напівфабрикатів з м’яса птиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Удосконалення технології окостів фаршированих з м’яса птиці за рахунок використання олії, шроту та відвару розторопші, що дозволить отримати харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення. В розроблених окостах досліджувались органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні показники, а також вміст макро- та мікроелементів стандартними методами. Improving the technology of chicken convenience foods by the use of oil, meal and broth sílybum mariаnum, which will provide food health-care setting. In developed hams studied organoleptic, physico-chemical, functional and technological characteristics and content of macro-and micronutrients standard methods.

Опис

Ключові слова

шрот, олія, напівфабрикати, розторопша плямиста, meal, oil, convenience foods, sílybum mariаnum, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пархоменко, О. О. Удосконалення технології фаршированих напівфабрикатів з м’яса птиці / О. О. Пархоменко, Т. М. Повх, Ю. П. Крижова // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали четвертої Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 15-16 травня 2014 р. – К. : НУБіП, 2014. - С. 137-138.