Стан та перспективи розвитку технологый оздоровчих продуктыв на основы топынамбуру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Брак знань та відсутність нормативної документації й прикладних досліджень з вивчення біохімічних процесів перероблення топінамбуру є об'єктивною причиною відсутності на ринку сучасних функціональних продуктів на його основі. Подальші наукові дослідження можливості з отримання нових інноваційних продуктів з бульб топінамбуру є перспективними та актуальними. Lack of knowledge and lack of regulatory documents and applied research on the biochemical processes of processing of Jerusalem artichoke is an objective reason for the absence on the market of modern functional products based on it. Further research opportunities to obtain new and innovative products from the tubers of Jerusalem artichoke are promising and relevant.

Опис

Ключові слова

технології оздоровчих продуктів, топінамбур, technology health products, artichoke, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бандуренко, Галина. Стан та перспнктиви розвитку технологій оздоровчих продуктів на основі топінамбуру / Галина Бандуренко, Олександр Бессараб // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 19-20.