Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14830
Title: Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Keywords: білковмістні харчові продукти
продукти із зеленої маси буряків
foods
products with green material beet
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Сімахіна, Галина. Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків / Галина Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 29-31.
Abstract: Метою цієї роботи є порівняльні дослідження зеленої маси буряків для обґрунтування доцільності її використання у виробництві оздоровчих харчових продуктів з підвищеним вмістом протеїну. The purpose of this paper is a comparative study of green mass beets to justify its use in the production of health foods with high protein content.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14830
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf148.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.