Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14830
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСімахіна, Галина Олександрівна-
dc.date.accessioned2014-06-04T14:21:57Z-
dc.date.available2014-06-04T14:21:57Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСімахіна, Галина. Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків / Галина Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 29-31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14830-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є порівняльні дослідження зеленої маси буряків для обґрунтування доцільності її використання у виробництві оздоровчих харчових продуктів з підвищеним вмістом протеїну. The purpose of this paper is a comparative study of green mass beets to justify its use in the production of health foods with high protein content.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectбілковмістні харчові продуктиuk_UA
dc.subjectпродукти із зеленої маси буряківuk_UA
dc.subjectfoodsuk_UA
dc.subjectproducts with green material beetuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleБілковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряківuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf148.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.