Збагачення макаронних виробів харчовими волокнами пшеничних висівок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчено вплив висівок на якість макаронних виробів та обґрунтовано раціональне їх дозування. Встановлено, що дозування висівок в кількості 15 – 20% до маси борошна є максимально можливим. Із збільшенням дозування висівок закономірно зменшується міцність виробів, підвищується кислотність, збільшується перехід сухих речовин у варильну воду.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, пшеничні висівки, макаронні вироби, фізико-хімічні показники, органолептичні властивості, пищевые волокна, пшеничные отруби, макаронные изделия, физико-химические показатели, органолептические свойства, food fibers, wheat middling, macaroni products, physical and chemical characteristics, organolectic specifications, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Карпик, Г. В. Збагачення макаронних виробів харчовими волокнами пшеничних висівок / Г. В. Карпик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 78 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів та студентів. – Київ : НУХТ, 2012. - С. 77-79.