Спосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель № 83998)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виготовлення макаронних виробів функціонального призначення включає замішування тіста з борошна пшеничного, води і висівок, формування виробів, їх сушіння відрізняється тим, що використовується борошно пшеничне другого сорту, висівки вносяться у кількості 15 – 25 % до маси борошна. Додатково вноситься високометоксильований пектин як структуроутворювач в сухому вигляді в суміші з висівками у кількості 0,2 – 0,5 %. The way of functional macaroni products making foresees kneading of the dough from wheat flour, water and bran; forming and drying products, and differs in flour – need to use the second kind flour, the dosage of bran is 15 – 25 % to the weight of flour. Pectin as structure forming agent is used additionally in dry kind in mixture with bran - 0,2 – 0,5 %.

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, борошно другого сорту, висівки, пектин, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, pasta, second grade flour, bran, pectin

Бібліографічний опис

Патент 83998 UA, МПК А 23 L 1/16. Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Карпик Г. В. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 201303622 ; заявл.22.03.2013 ; опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19, 2013 р.

Зібрання