Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14911
Название: Дослідження органолептичних показників наповнювача на основі буряка
Авторы: Огольцов, Дмитро
Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Бессараб, Олександр Семенович
Ключевые слова: наповнювач на основі буряка
органолептичні показники
filler from beet
organoleptic
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Дослідження органолептичних показників наповнювача на основі буряка / Огольцов Дмитро, Матко Світлана, Мельник Людмила, Бессараб Олександр // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 47-49.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що при бланшуванні кубиків буряку в 70 %-ному цукровому сиропі протягом 5...7 хв. його консистенція стає м'якою, але не розвареною, колір більш темним і смак солодкуватим, властивий буряку, який пройшов теплове оброблення. Вміст загальних вуглеводів при бланшуванні кубиків буряка в 70 %-ному цукровому сиропі протягом 5 та 7 хв. склав 32 і 40 %, відповідно. Found that the blanching beet cubes in 70% Term syrup for 5 ... 7 min. its texture is soft, but not boiled, darker color and sweet taste, characteristic beet held thermal treatment. Total carbohydrate content cubes of beet blanching in 70% Term syrup for 5 and 7 min. was 32 ​​and 40%, respectively.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14911
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
23.pdf551.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.