Дослідження органолептичних показників наповнювача на основі буряка

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлено, що при бланшуванні кубиків буряку в 70 %-ному цукровому сиропі протягом 5...7 хв. його консистенція стає м'якою, але не розвареною, колір більш темним і смак солодкуватим, властивий буряку, який пройшов теплове оброблення. Вміст загальних вуглеводів при бланшуванні кубиків буряка в 70 %-ному цукровому сиропі протягом 5 та 7 хв. склав 32 і 40 %, відповідно. Found that the blanching beet cubes in 70% Term syrup for 5 ... 7 min. its texture is soft, but not boiled, darker color and sweet taste, characteristic beet held thermal treatment. Total carbohydrate content cubes of beet blanching in 70% Term syrup for 5 and 7 min. was 32 ​​and 40%, respectively.

Опис

Ключові слова

наповнювач на основі буряка, органолептичні показники, filler from beet, organoleptic, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дослідження органолептичних показників наповнювача на основі буряка / Огольцов Дмитро, Матко Світлана, Мельник Людмила, Бессараб Олександр // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 47-49.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced