Топінамбур - нетрадиційна сировина у виробництві нових видів консервованих продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено можливість підготовки топінамбуру на типових збірних лініях консервних заводів. The possibility of preparing artichoke on typical modular lines canneries.

Опис

Ключові слова

нетрадиційна сировина, консервовані продукти, топінамбур, canned food, artichoke, alternative raw materials, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. М. Топінамбур - нетрадиційна сировина у виробництві нових видів консервованих продуктів / Г. Бандуренко, О. Бессараб // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 53-54.