DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14927

Название: Game meat characteristics
Другие названия: Характеристика м’яса дичини
Авторы: Strashynskyi, Igor
Lozinski, Ivan
Страшинський, Ігор Мирославович
Лозинський, Іван Романович
Ключевые слова: energy value
game meat
amino acid composition
енергетична цінність
амінокислотний склад
м'ясо дичини
энергетическая ценность
мясо дичи
аминокислотный состав
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Strashynskyi, I. Game meat characteristics / I. Lozynskyi, I. Strashynskyi // NEEFood-2013 : the Second North and East European Congress on Food, 26-29 трав. 2013 р. - К. : НУХТ, 2013. - С. 92
Краткий осмотр (реферат): Market of Ukraine represents a wide range of meat products made from traditional raw meat. However, there are segment of consumers who are more and more looking for new gourmet products. A production of meat delicatessen meat of wild animals. These meat products have a unique taste properties, as well as a large number of nutrients, and producing such products is very promising. With small fat venison meat has reduced energy performance, so it is recommended for expanding menu, and for cooking daily meals. Ринок України представляє широкий асортимент м’ясних виробів виготовлених з традиційної м’ясної сировини. Проте є сегмент споживачів, які все більше і більше шукають нові делікатесні вироби. Пропонується виготовлення м’ясних делікатесів з м’яса диких тварин. Ці м’ясні вироби мають неповторні смакові властивості, а також велику кількість поживних речовин, а виготовлення таких виробів є досить перспективним. Завдяки незначній жирності м'ясо дичини має знижені енергетичні показники, тому воно рекомендується як для розширення меню, так і для приготування щоденних страв. Рынок Украины представляет широкий ассортимент мясных изделий изготовленных из традиционного мясного сырья. Однако есть сегмент потребителей, которые все больше и больше ищут новые деликатесные изделия. Предлагается изготовление мясных деликатесов из мяса диких животных. Эти мясные изделия имеют неповторимые вкусовые свойства, а также большое количество питательных веществ, а изготовление таких изделий является перспективным . Благодаря незначительной жирности мясо дичи имеет пониженные энергетические показатели, поэтому оно рекомендуется как для расширения меню, так и для приготовления ежедневных блюд.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14927
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
NEEFood-2013_Book_of_Abstracts.pdf15,85 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback