Обгрунтування використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві функціональних продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження показали можливість використання не-традиційної рослинної сировини як джерела цінних БАР,що мають широкий спектр біологічної дії в якості функціональних інгредієнтів для збагачення харч, продуктів.
Studies have shown the possibility of using non-traditional plant material as a source of biologically active substances, which have a wide range of biological effects as functional ingredients for food enrichment, food.
Опис
Ключові слова
нетрадиційна рослинна сировина, функціональні продукти, alternative herbs, functional foods, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гойко, Ірина. Обгрунтування використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві функціональних продуктів / Ірина Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 64-66.