DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943

Название: Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоїв
Другие названия: Use sugar sorghum as a new raw material technology fermented soft drinks
Авторы: Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Kliargeliia (Karputina), Daria
Frolova, Natalia
Ключевые слова: ферментовані безалкогольні напої
цукрове сорго
нетрадиційна сировина
нетрадиционная сырье ферментированные
сахарное сорго
безалкогольные напитки
fermented beverages
sugar sorghum
alternative raw materials
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Карпутіна, Дар'я. Використання цукрового сорго в якості нетрадиційної сировини в технології ферментованих безалкогольних напоів / Дар'я Карпутіна, Наталія Фроловаа // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 72-73.
Краткий осмотр (реферат): В роботі визначено оптимальні режими процесів приготування сусла на основі цукрового сорго і його зброджування. В результаті експериментів було отримано високоякісний готовий продукт на основі соку цукрового сорго, який має оздоровчі властивості і рекомендований для масового споживання. В работе определены оптимальные режимы процессов приготовления сусла на основе сахарного сорго и его сбраживания. В результате экспериментов были получены высококачественный готовый продукт на основе сока сахарного сорго, который имеет оздоровительные свойства и рекомендован для массового потребления. In this paper, the optimal regimes of the preparation of the wort from sugar sorghum and its fermentation. As a result of the experiments was obtained a high-quality finished product from sugar sorghum juice that has health properties and is recommended for mass consumption.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
39.pdf160,83 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback