Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15004
Title: Зміни каротину при виробництві морквяного порошку
Other Titles: Changes in the production of carotene carrot powder
Authors: Безусов, Анатолій Тимофійович
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Косоголова, Людмила Олексіївна
Kosogolova, Lyudmila
Levkivska (Muzika), Tetiana
Bezusov, Anatoly
Keywords: β-каротин
бланшування
конвективне сушіння
морквяні вичавки
β-каротин
бланширование
сушка
морковные выжимки
β-carotene
blanching
drying
carrot husks
кафедра технології консервування
Issue Date: 2005
Citation: Левківська, Т. М. Зміни β-каротину при виробництві морквяного порошку / Т. М. Левківська, Л. О. Косоголова, А. Т.Безусов // Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції “Харчові технології”, 12-14 жовтня 2005 р. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – С. 21.
Abstract: Досліджено вплив бланшування моркви та сушіння різними способами: конвективне, НВЧ та інфрачервоними променями на ступінь збереження каротину в одержаних порошках. Исследовано влияние бланширования моркови и сушки различными способами: конвективным, СВЧ и инфракрасными лучами на степень сохранности каротина в полученных порошках.Study the influence blanching and drying of carrot in different ways: convection, microwave and infrared rays on the degree preservation of carotene in the obtained powders.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15004
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
odessa2005.pdf172.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.