Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15004
Title: Зміни каротину при виробництві морквяного порошку
Authors: Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Косоголова, Людмила Олексіївна
Безусов, Анатолій Тимофійович
Keywords: β-каротин
бланшування
конвективне сушіння
морквяні вичавки
β-каротин
бланширование
сушка
морковные выжимки
β-carotene
blanching
drying
carrot husks
кафедра технології консервування
Issue Date: 2005
Citation: Левківська, Т. М. Зміни β-каротину при виробництві морквяного порошку / Т. М. Левківська, Л. О. Косоголова, А. Т.Безусов // Харчові технології : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 12-14 жовтня 2005 р. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – С. 21.
Abstract: Досліджено вплив бланшування моркви та сушіння різними способами: конвективне, НВЧ та інфрачервоними променями на ступінь збереження каротину в одержаних порошках.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15004
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
odessa2005.pdf172.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.