Зміни каротину при виробництві морквяного порошку
Вантажиться...
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено вплив бланшування моркви та сушіння різними способами: конвективне, НВЧ та інфрачервоними променями на ступінь збереження каротину в одержаних порошках.
Опис
Ключові слова
β-каротин, бланшування, конвективне сушіння, морквяні вичавки, β-каротин, бланширование, сушка, морковные выжимки, β-carotene, blanching, drying, carrot husks, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Левківська, Т. М. Зміни β-каротину при виробництві морквяного порошку / Т. М. Левківська, Л. О. Косоголова, А. Т.Безусов // Харчові технології : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 12-14 жовтня 2005 р. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – С. 21.