Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15008
Title: Біологічна цінність рослинного білку з нетрадиційної сировини
Authors: Стеценко, Наталія Олександрівна
Сімахіна, Галина Олександрівна
Прокопенко, Дарина Сергіївна
Keywords: рослинний білок
нетрадиційна сировина
біологічна цінність
alternative raw materials
biological value
vegetable protein
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Стеценко, Наталія. Біологічна цінність рослинного білку з нетрадиційної сировини / Наталія Стеценко, Галина Сімахіна, Дарина Прокопенко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 83-84.
Abstract: Проведені дослідження показують перспективність використання вторинних сировинних ресурсів харчової промисловості, в даному разі зеленої маси буряків, при виробництві білоквмісних харчових продуктів та функціональних збагачувачів, що дасть можливість значною мірою подолати дефіцит харчового білку в раціоні харчування населення України і розширити спектр якісної, недорогої продукції оздоровчого та профілактичного спрямування. Past studies have shown promising use of secondary raw materials of food industry, in this case green mass beet bilokvmisnyh the production of food and functional dresser that will enable a large extent overcome the deficiency of dietary protein in the diet of the population of Ukraine and expand the range of high-quality, inexpensive products and health preventive orientation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15008
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf146.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.