Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15023
Title: Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання
Authors: Малежик, Іван Федорович
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Безусов, Анатолій Тимофійович
Keywords: морквяні вичавки
бланшування
ІЧ-сушіння
кінетика
швидкість сушіння
carrot husks
blanching
IR-drying
kinetics
speed drying
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2009
Citation: Малежик, І. Ф. Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання / І. Ф. Малежик, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. - Вип. 35, Т. 2. – С. 107-110.
Abstract: Визначено параметри процесу ІЧ-сушіння морквяних вичавок та знайдено залежність швидкості сушіння від попередньої теплової обробки морквяної сировини. The identified parameters of infrared drying process of carrot husks and found dependence of speed of drying prior heat treatment of raw carrot.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15023
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
odessa2009.pdf368.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.