Новий кисломолочний продукт дитячого харчування з лікувально-дієтичними властивостями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено технологію кисломолочного продукту для дитячого харчування з пектином та полісолодовим екстратом. Завдяки повторному тепловому обробленню сквашеної суміші з наповнювачами продукт має продовжений термін зберігання. Technology of fermented milk product for children nutrition with pectin and polisolodoviy extract аre developed. Thanks to the re-heat-treated fermented mixture with fillers product has an extended shelf life.

Опис

Ключові слова

кисломолочний продукт, дитяче харчування, пектин, fermented milk product, children nutrition, pectin, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ромоданова, В. О. Новий кисломолочний продукт дитячого харчування з лікувально – дієтичними властивостями / В. О. Ромоданова, Г. Є. Поліщук, Н. М. Ющенко // Наукові праці УДУХТ – Київ: УДУХТ, 1997.– Вип. 3 - С. 60–61.

Зібрання