Новий кисломолочний продукт дитячого харчування з лікувально-дієтичними властивостями
Файли
Дата
1997
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено технологію кисломолочного продукту для дитячого харчування з пектином та полісолодовим екстратом. Завдяки повторному тепловому обробленню сквашеної суміші з наповнювачами продукт має продовжений термін зберігання.
Technology of fermented milk product for children nutrition with pectin and polisolodoviy extract аre developed. Thanks to the re-heat-treated fermented mixture with fillers product has an extended shelf life.
Опис
Ключові слова
кисломолочний продукт, дитяче харчування, пектин, fermented milk product, children nutrition, pectin, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ромоданова, В. О. Новий кисломолочний продукт дитячого харчування з лікувально – дієтичними властивостями / В. О. Ромоданова, Г. Є. Поліщук, Н. М. Ющенко // Наукові праці УДУХТ – Київ: УДУХТ, 1997.– Вип. 3 - С. 60–61.