Новий кисломолочний продукт дитячого харчування з лікувально-дієтичними властивостями

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено технологію кисломолочного продукту для дитячого харчування з пектином та полісолодовим екстратом. Завдяки повторному тепловому обробленню сквашеної суміші з наповнювачами продукт має продовжений термін зберігання. Technology of fermented milk product for children nutrition with pectin and polisolodoviy extract аre developed. Thanks to the re-heat-treated fermented mixture with fillers product has an extended shelf life.

Опис

Ключові слова

кисломолочний продукт, дитяче харчування, пектин, fermented milk product, children nutrition, pectin, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ромоданова, В. О. Новий кисломолочний продукт дитячого харчування з лікувально – дієтичними властивостями / В. О. Ромоданова, Г. Є. Поліщук, Н. М. Ющенко // Наукові праці УДУХТ – Київ: УДУХТ, 1997.– Вип. 3 - С. 60–61.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced