Витрати енергії - найменші

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Більшість технологічних процесів теплової чи холодильної обробки харчових продуктів закінчується при досягненні певної температури їх готовності. Це стосується випікання хліба, варіння ковбас, пастеризації молока, охолодження продуктів після їх збирання, процесів заморожування. Most of the processes of heat or refrigeration food processing ends when a certain temperature of readiness. This includes bread, sausages cooking, pasteurizing, cooling products after their collection, freezing.

Опис

Ключові слова

обробка, випікання, процес, продукт, processing, baking, process, product, кафедра електропостачання і енергоменеджменту

Бібліографічний опис

Мазуренко, О. Г. Витрати енергії – найменші / О. Г. Мазуренко, В. Г. Федоров // Харчова і переробна промисловість. – 1998. - № 5. - С. 31.

Зібрання