Витрати енергії - найменші
Вантажиться...
Файли
Дата
1998
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Більшість технологічних процесів теплової чи холодильної обробки харчових продуктів закінчується при досягненні певної температури їх готовності. Це стосується випікання хліба, варіння ковбас, пастеризації молока, охолодження продуктів після їх збирання, процесів заморожування.
Most of the processes of heat or refrigeration food processing ends when a certain temperature of readiness. This includes bread, sausages cooking, pasteurizing, cooling products after their collection, freezing.
Опис
Ключові слова
обробка, випікання, процес, продукт, processing, baking, process, product, кафедра електропостачання і енергоменеджменту
Бібліографічний опис
Мазуренко, О. Г. Витрати енергії – найменші / О. Г. Мазуренко, В. Г. Федоров // Харчова і переробна промисловість. – 1998. - № 5. - С. 31.