Витрати енергії - найменші

Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Більшість технологічних процесів теплової чи холодильної обробки харчових продуктів закінчується при досягненні певної температури їх готовності. Це стосується випікання хліба, варіння ковбас, пастеризації молока, охолодження продуктів після їх збирання, процесів заморожування. Most of the processes of heat or refrigeration food processing ends when a certain temperature of readiness. This includes bread, sausages cooking, pasteurizing, cooling products after their collection, freezing.

Опис

Ключові слова

обробка, випікання, процес, продукт, processing, baking, process, product, кафедра електропостачання і енергоменеджменту

Бібліографічний опис

Мазуренко, О. Г. Витрати енергії – найменші / О. Г. Мазуренко, В. Г. Федоров // Харчова і переробна промисловість. – 1998. - № 5. - С. 31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced