Спеціальна та наукова підготовка студентів в галузі технології дитячих молочних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Участь студентів у науково-дослідній роботі значно підвищує та поширює їх професійний рівень, дає базу наукової підготовки, впливає на формування світогляду фахівців. Participation of students in research work considerably raises and distributes their professional level, providing.

Опис

Ключові слова

дитяче харчування, раціональне харчування, кисломолочні продукти, rational nutrition, dairy products, baby food, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ромоданова, В. О. Спеціальна та наукова підготовка студентів в галузі технології дитячих молочних продуктів / О. В. Ромоданова, Г. Є. Поліщук, Н. М. Ющенко // Вища технічна освіта - проблеми магістратури : праці міжнар. наук.-метод. конф. – К.: УДТУ, 1995. – С. 219–220.