Спеціальна та наукова підготовка студентів в галузі технології дитячих молочних продуктів
Файли
Дата
1995
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Участь студентів у науково-дослідній роботі значно підвищує та поширює їх професійний рівень, дає базу наукової підготовки, впливає на формування світогляду фахівців.
Participation of students in research work considerably raises and distributes their professional level, providing.
Опис
Ключові слова
дитяче харчування, раціональне харчування, кисломолочні продукти, rational nutrition, dairy products, baby food, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ромоданова, В. О. Спеціальна та наукова підготовка студентів в галузі технології дитячих молочних продуктів / О. В. Ромоданова, Г. Є. Поліщук, Н. М. Ющенко // Вища технічна освіта - проблеми магістратури : праці міжнар. наук.-метод. конф. – К.: УДТУ, 1995. – С. 219–220.