Дослідження впливу дози внесення пектину на фізико-хімічні показники кисломолочного напою
Вантажиться...
Файли
Дата
1995
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведена робота по вивченню можливості використання пектину при виробництві кисломолочних напоїв.
The work on studying opportunities of use of pectin in the production of fermented milk drinks.
Опис
Ключові слова
кисломолочні напої, термін зберігання, теплова обробка, sour-milk drinks, shelf life, heat treatment, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ромоданова, О. В. Дослідження впливу дози внесення пектину на фізико-хімічні показники кисломолочного напою / О. В. Ромоданова, Н. М. Ющенко // 62 студ. наук. конф. Укр. державного університету харчових технологій : збірник тез доповідей. – К. : УДУХТ, 1995. - Ч. ІІ. – С. 10.