Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15228
Title: Iron fortificants in food industry
Authors: Chebanenko (Omelchenko), Khrystyna
Keywords: fortified food
mineral
iron
збагачені продукти харчування
мінерал
залізо
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2014
Citation: Omelchenko, Ch. Iron fortificants in food industry / Ch. Omelchenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014. – Київ : НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 264–266.
Abstract: Fortification of foods is a common method used to deliver nutritionally important minerals in required quantities to the consumer. Many technological problems can occur in fortified foods due to the chemical reactivity of minerals. Збагачення харчових продуктів є поширеним методом, використовуваним для доставки важливих мінеральних компонентів корму в кількостях, необхідних для споживача. Багато технологічні проблеми можуть виникати в збагачених продуктів через хімічну реакційної здатності мінералів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15228
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dovgun.pdf106.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.