Low temperatures in food technologies

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The products obtained with cryogenous technology аre outstanding due to their high quality, positive influence on human organism’s organs and functions, the ability to avoid accumulating radionuclides and other toxic substances and, otherwise, to remove those present in the organism.

Опис

Ключові слова

cryogenous technology, biological activity, freezing, cooling agents, powders, radionuclides, quality, safety, кріотехнологія, біологічна активність, заморожування, холодоагенти, порошки, радіонукліди, якість, безпека, криотехнология, биологическая активность, замораживание, хладагенты, порошки, радионуклиды, качество, безопасность, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Simakhina, G. Low temperatures in food technologies / G. Simakhina // The Advanced Science : Special Edition for China, 2013. - P. 9-13.

Зібрання