Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15319
Title: Low temperatures in food technologies
Authors: Simahina, Galina
Сімахіна, Галина Олександрівна
Keywords: cryogenous technology
biological activity
freezing
cooling agents
powders
radionuclides
quality
safety
кріотехнологія
біологічна активність
заморожування
холодоагенти
порошки
радіонукліди
якість
безпека
криотехнология
биологическая активность
замораживание
хладагенты
порошки
радионуклиды
качество
безопасность
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Simakhina, G. Low temperatures in food technologies / G. Simakhina // The Advanced Science : Special Edition for China, 2013. - P. 9-13.
Abstract: The products obtained with cryogenous technology аre outstanding due to their high quality, positive influence on human organism’s organs and functions, the ability to avoid accumulating radionuclides and other toxic substances and, otherwise, to remove those present in the organism.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15319
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
davydov.pdf152.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.