Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15357
Title: Інноваційна складова розвитку олійно-жирової промисловості України
Authors: Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Кузьмінська, Наталія Леонідівна
Keywords: інновації
олійно-жирова промисловість
innovations
oil and fat industry
кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2014
Citation: Сіднєва, Ж. К. Інноваційна складова розвитку олійно-жирової промисловості України / Ж. К. Сіднєва, Н. Л. Кузьмінська // Інноваційно-технологічні аспекти формування сучасного конкуренто-спроможного АПК України : монографія / Під ред. д.е.н., проф. Ю. О. Нестерчук. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2014. – Ч. 2. – С. 25-31.
Abstract: Розглянуто місце олійно-жирової галузі у харчовій промисловості, проаналізовано інноваційну діяльність галузі. An innovative component of oil and fat industry of Ukraine The place of oil and fat industry in the food industry is studied. The innovation sector of industry is analyzed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15357
Appears in Collections:Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kuzminska_2.pdf341.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.