DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15361

Название: Фруктоза – перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробів
Другие названия: Fructose is promising a sweetener in technology diabetic bakery products
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Місечко, Наталія Орестівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Тесля, Ольга Дмитрівна
Drobot, Vera
Misechko, Natalia
Bondarenko, Julia V.
Teslya, Olga
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
цукрозамінник
фруктоза
сахароза
діабет
хлебобулочные изделия
сахарозаменитель
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
диабет
bakery
sweetener
fructose
sucrose
diabetes
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Фруктоза – перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Зернові продукти і комбікорми. – 2012. – № 4 (48). – С. 24-27.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті розглянуто можливість використання фруктози у виробництві хлібобулочних виробів для розширення асортименту діабетичних виробів. Встановлено вплив фруктози на перебіг процесу бродіння в тісті, формування його структурно-механічних властивостей та якість готових виробів порівняно з сахарозою. В материалах статьи рассмотрена возможность использования фруктозы в производстве хлебобулочных изделий для расширения ассортимента диабетических изделий. Установлено влияние фруктозы на ход процесса брожения в тесте, формирование его структурно-механических свойств и качество готовых изделий по сравнению с сахарозой. In the article the possibility of use of fructose in the production of bakery products to extend the range of diabetic products. The effect of fructose in the process of fermentation in the dough, the formation of its structural-mechanical properties and quality of finished products as compared with sucrose.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15361
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sbjvfpzvtdhv.pdf423,61 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback