Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15385
Title: Интенсификация сушки хлебных сухарей
Other Titles: Intensification of drying bread crumbs
Authors: Буляндра, Алексей Федорович
Луцик, Юрий Павлович
Ле Чан Бинь
Bulyandra, Alexey
Le Tran Binh
Lutsyk, Yuriy
Keywords: сушка
сушка
drying
интенсификация
інтенсифікація
intensification
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1985
Citation: Интенсификация сушки хлебных сухарей / А. Ф. Буляндра, Ю. П. Луцик, Ле Чан Бинь, Н. А. Захарченко // Промышленная теплотехника. – 1985. – Т. 7. - № 2. - С. 59-62.
Abstract: Сушка хлеба является один из наиболее распространенных методов его консервирования. На большинстве хлебопекарных заводов сдобные и хлебные сухари сушат в хлебопекарских печах. В зависимости от сорта сухарей продолжительность сушки составляет шесть-семь часов. Сушка хліба є одним з найбільш поширених методів його консервування. На більшості хлібопекарських заводів здобні і хлібні сухарі сушать у хлібопекарських печах. Залежно від сорту сухарів тривалість сушіння становить шість-сім годин. Drying grain is one of the most common methods of preservation. On most plants baking flour and bread crumbs dried bakery ovens. Depending on the grade, the drying of crackers is six to seven hours.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15385
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P-T-2-1985.pdf112.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.