DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15461

Название: Genetic Engineering of Food
Другие названия: Генна інженерія продовольства
Авторы: Dovgun, Irina
Romanov, Denis
Довгун, Ірина Миколаївна
Романов, Денис Романович
Ключевые слова: genetic engineering
genetic material
genetically modified food
генна інженерія
генетичний матеріал
генетично модифіковані продукти
генная инженерия
генетический материал
генетически модифицированные продукты
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Dovgun I. Genetic Engineering of Food / I. Dovgun, D. Romanov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014. – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 323–324.
Краткий осмотр (реферат): Genetic engineering of food is the science which involves deliberate modification of the genetic material of plants or animals. It is an old agricultural practice carried on by farmers since early historical times, but recently it has been improved by technology.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15461
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
dovgun.pdf95,97 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback