Genetic Engineering of Food

Ескіз

Дата

2014

Автори

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Genetic engineering of food is the science which involves deliberate modification of the genetic material of plants or animals. It is an old agricultural practice carried on by farmers since early historical times, but recently it has been improved by technology.

Опис

Ключові слова

genetic engineering, genetic material, genetically modified food, генна інженерія, генетичний матеріал, генетично модифіковані продукти, генная инженерия, генетический материал, генетически модифицированные продукты, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Romanov, D. Genetic Engineering of Food / D. Romanov, I. Dovgun // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014. – Київ : НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 323–324.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced