DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15671

Название: Дослідження вмісту амінокислот у напівпродуктах цукрового виробництва
Другие названия: The study of amino acid intermediates in sugar production
Авторы: Чагайда, Андрій Олегович
Chagayda, Andriy
Ключевые слова: амінокислоти
аминокислоты
amino acids
дифузійний сік
диффузионный сок
diffusion juice
цукрове виробництво
сахарное производство
sugar production
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2001
Библиографическое описание: Чагайда, А. О. Дослідження вмісту амінокислот у напівпродуктах цукрового виробництва / А. О. Чагайда // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. — 2001. — №9. — С. 86-88.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив лужного гідролізу білків під час основної дефекації на вміст вільних амінокислот, що впливає на процес очищення соку та отримання високоякісного цукру. Исследовано влияние щелочного гидролиза белков во время основной дефекации на содержание свободных аминокислот, что влияет на процесс очистки сока и получения высококачественного сахара. The effect of alkaline hydrolysis of proteins during defecation on the main content of free amino acids that affects the cleaning process and obtaining high quality sugar has been investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15671
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
amino acids.pdf68,91 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback