Дослідження вмісту амінокислот у напівпродуктах цукрового виробництва
Вантажиться...
Дата
2001
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено вплив лужного гідролізу білків під час основної дефекації на вміст вільних амінокислот, що впливає на процес очищення соку та отримання високоякісного цукру. The effect of alkaline hydrolysis of proteins during defecation on the main content of free amino acids that affects the cleaning process and obtaining high quality sugar has been investigated.
Опис
Ключові слова
амінокислоти, amino acids, дифузійний сік, diffusion juice, цукрове виробництво, sugar production, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Чагайда, А. О. Дослідження вмісту амінокислот у напівпродуктах цукрового виробництва / А. О. Чагайда // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. — 2001. — №9. — С. 86-88.