Біохімічний склад анатомічних частин плодового тіла макроміцетів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Гриби за своїм біохімічним складом є досить цінним, порівняно з іншими харчовими продуктами, видом сировини з високим природним вмістом функціональних інгредієнтів.Thanks to their biochemical composition, mushrooms are very valuable kind of natural raw material, comparatively to other foodstuffs, containing the high amount of functional ingredients.

Опис

Ключові слова

гриби, плодове тіло, функціональні інгредієнти, mushrooms, carposome, functional ingredients, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Біохімічний склад анатомічних частин плодового тіла макроміцетів / Г. О. Сімахіна, Н. О. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 22 - 23 травня 2014 р. / Національний університет харчових технологій ; Міністерство освіти і науки України — К. : НУХТ, 2014. – С. 107-108.