Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15763
Title: Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки
Authors: Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
Keywords: якість
безпечність
харчові продукти
продовольча безпека
показники якості
quality
safety
food
food safety
quality indicators
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2013
Citation: Сіднєва, Ж. К. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки / Ж. К. Сіднєва, Т. В. Рибачук-Ярова // Сучасні парадигми розвитку конкурентоспроможного агропромислового виробництва : кол. моногр. / Під ред. д.е.н., проф. Ю. О. Нестерчук. – Умань : «Візаві», 2013. – 364 с. - С. 269-276.
Abstract: Досліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України. The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15763
Appears in Collections:Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.problemu.pdf124.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.