Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України.
The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.
Опис
Ключові слова
якість, безпечність, харчові продукти, продовольча безпека, показники якості, quality, safety, food, food safety, quality indicators, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Сіднєва, Ж. К. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки / Ж. К. Сіднєва, Т. В. Рибачук-Ярова // Сучасні парадигми розвитку конкурентоспроможного агропромислового виробництва : кол. моногр. / Під ред. д.е.н., проф. Ю. О. Нестерчук. – Умань : «Візаві», 2013. – 364 с. - С. 269-276.