Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджені основні проблеми в сфері якості та безпечності харчових продуктів та їх вплив на забезпечення продовольчої безпеки України.
The basic problem in the quality and safety of food products and their impact on food security of Ukraine.
Опис
Ключові слова
якість, безпечність, харчові продукти, продовольча безпека, показники якості, quality, safety, food, food safety, quality indicators, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Сіднєва, Ж. К. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки / Ж. К. Сіднєва, Т. В. Рибачук-Ярова // Сучасні парадигми розвитку конкурентоспроможного агропромислового виробництва : кол. моногр. / Під ред. д.е.н., проф. Ю. О. Нестерчук. – Умань : «Візаві», 2013. – 364 с. - С. 269-276.