Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У роботі вивчено вплив порошків кореневих прянощів на технологічні та смакові властивості хлібних виробів.
The impact of root spices powders on the quality of bread products the influence of root spices powders on technological and taste properties of bread products.
Опис
Ключові слова
порошок імбиру, порошок селери, пшеничне борошно, ginger powder, celery powder, wheat flour, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Івчук, Н. П. Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба / Н. П. Івчук, Н. М. Лебідь // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листопада 2013. – С. 139-141.