Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі вивчено вплив порошків кореневих прянощів на технологічні та смакові властивості хлібних виробів. The impact of root spices powders on the quality of bread products the influence of root spices powders on technological and taste properties of bread products.

Опис

Ключові слова

порошок імбиру, порошок селери, пшеничне борошно, ginger powder, celery powder, wheat flour, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Івчук, Н. П. Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба / Н. П. Івчук, Н. М. Лебідь // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листопада 2013. – С. 139-141.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced