Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі вивчено вплив порошків кореневих прянощів на технологічні та смакові властивості хлібних виробів.
The impact of root spices powders on the quality of bread products the influence of root spices powders on technological and taste properties of bread products.
Опис
Ключові слова
порошок імбиру, порошок селери, пшеничне борошно, ginger powder, celery powder, wheat flour, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Івчук, Н. П. Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба / Н. П. Івчук, Н. М. Лебідь // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листопада 2013. – С. 139-141.