Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

листя чаю, режими сушіння, чаєсушильні машини, танін, leaves of tea, modes of drying, machines of tea-dryer, tanninum, кафедра технології оздоровчих продуктів, ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎

Бібліографічний опис

Шемчук, Ю. В. Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаю / Ю. В. Шемчук, Т. І. Миколів, І. М. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79-а Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. I. – С. 48–49.