Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаю

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

листя чаю, режими сушіння, чаєсушильні машини, танін, leaves of tea, modes of drying, machines of tea-dryer, tanninum, кафедра технології оздоровчих продуктів, ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎

Бібліографічний опис

Шемчук, Ю. В. Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаю / Ю. В. Шемчук, Т. І. Миколів, І. М. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79-а Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. I. – С. 48–49.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced